25.7.2015

Nyt meneillään

Kameran muistiin on tallentunut huikeat kaksi kuvaa ja Instagraminkin päivittäminen on harventunut - mitäs nyt on tapahtunut sille tytölle, jolla oli tapana kulkea kamera kädessään ikään kuin kapistus olisi siihen liimattu? Vastaus löytyy kornisti lyhyen sanan takaa; kiire.



Mä vihaan kiirettä. Mä inhoan realiteettia, että oon nyt noin kaks viikkoa putkeen pompannut ylös seitsemältä, valmistautunut lähtemään bussilla keskustaan ja sitä kautta muille menoille. Mulla on tällä hetkellä älytön stressi meneillään asunnon takia - YO-kirjoitusten tulo kauhistuttaa jos en saa asuntoa. Totta puhuen vähän kaikki kauhistuttaa.

On tässä kuitenkin ihan kivojakin asioita tapahtunut. Maistelin M:n kanssa kotimaisia mansikoita auringonpaisteessa ja nautin myös viileistä ilmoista silloin kun ei tullut vettä niskaan kuin saavista kaatamalla. Riensin alerekiltä toiselle lopputuloksena puolet enemmän vaatteita aikaisempaan verrattuna. Kahvittelin niin urakalla etten saanut unta ja leivoin syntisen hyvää banaanikakkua vuoallinen toisensa jälkeen.

Toivon, että ensi viikko toisi mulle helpotuksen asuntokriisiin ja saisin myöntävän vastauksen joltakin vuokraajalta. Siihen asti pidän sormet ja varmuuden vuoksi varpaatkin pystyssä enkä vielä heitä toivoani. Kivaa viikonloppua - mun pitääkin varmaan käydä nukkumaan että jaksan taas huomenna koittavan asuntonäytön kohdata!

2 kommenttia:

  1. Niin se arki vaan vie mukanaan, että aina ei ehdi :/ mä kannoin myös tosi useesti kameraa mukanani eri paikoissa, mutta nykyään ei vain enää ehdi niin paljoa ja sen kyllä sit näkee blogissakin. Tsemppiä sulle asunnon etsintään, kyllä se sieltä ahkeralla metsästämisellä jostain löydy ;) mistäpäin oot kattellut sitä ? Niin ja muutenkin, isot halit sulle ja tsemppiä ♥

    ppst. näin teidät nuoren parin yks päivä istuskelemassa rautatieaseman edessä siinä kiviaidalla, mutta sen verran sulosia olitte että en tullu häiritteen kun oli vähän kiirettä muutenkin ;) ens kerralla kun nään sut ni tuun kyl moikkaileen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kiitos paljon :) Etsin melkolailla Pispala-Keskusta-Nekala akselilta, välillä käyn vähän kauempaakin katselemassa jos oikein kivannäkönen yksiö tarttuu asuntoilmoituksissa näkökenttään :D

      Aijaa, haha oltiin varmaan just sillon käyty meidän vakkaripaikassa pizzalla - parhaat pizzat meinaan löytyy sieltä asematunnelista ;) Joo tuu ihmeessä! ♥

      Poista