6.12.2014

Loppuvuoden luukutetuimmat

Vuosi on kohta jo lopuillaan, ja siks ajattelin kokeilla tässä blogissa jotain mitä ei ennen olla nähty, eli koota samaan postaukseen kaikki mun musiikkimakuhermoja viettelevät kipaleet (a.k.a ne biisit, joita soitan repeatilla niin kauan kunnes kyllästyn)!

Parantumattomana swiftienä mun oli pakko alottaa biisien linkkaus tällä kappaleella, heh. Blank Space ei oo ihan mun ultimaattisia lemppareita uudelta 1989 -levyltä, mutta muiden kappaleiden odottaessa vasta julkaisua Youtuben puolella päädyin linkkaamaan tän. Jotenkin tykkään hirveesti miten Tay on tässä radiostakin tutussa laulussa ottanut humoristisen asenteen siihen, mitä mediassa hänestä ja suhteistaan puhutaan. Me like!

Ai että mä olen ihastunut vielä syvemmin Redin tuotantoon kuin ennen! Niin moni Lassen biiseistä on samaistuttavia sanotuksiltaan ja ihanan meneviä - niissä puidaan arkojakin asioita menevällä tahdilla ja ihanalla, Redramalle tyypillisellä tavalla. REAL oli biisi joka sai mut Blockfesteillä täysin mukaansa ja purskahtamaan itkuun (ihan kun en jo olis Redin astuessa lavalle tirauttanut paria kyyneltä, heh..).

Tää biisi aiheuttaa mulle jatkuvasti kylmiä väreitä ja kananlihalle menevää ihoa sanomallaan. Oon kuunnellut Skilletiä jo moooonta vuotta melkosen satunnaisesti, ja koin "uudelleenvalaistumisen" tän bändin suhteen vähän aikaa sitten. Oli kyllä kannattavaa, sain monta hyvää biisiä täydentämään mun melkosen ykstoikkosia soittolistoja.


Tässä on mun kärkikolmikko biisien suhteen! Mikä on teidän ehdoton ykkönen soittolistoillanne tällä hetkellä? :)

10 kommenttia:

 1. Ihan ehdoton ykkönen on tällä hetkellä Tryhardninjan - Pick a Universe -biisi! :D Kyseiseltä artistilta samalla nimella tullut albumikin on nyt koekuuntelussa, tosin vaan instrumentaaliset versiot, mutta eiköhän se nyt näin alkuun riitä c:..

  Mahtava ulkoasu muuten tällä blogillas nyt, mä tykkään♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin kuunnella tuo biisi kun ehtii :)
   Kiitos paljon!

   Poista
 2. Spektin uusinta albumia on tullut kuunneltua pari päivää lähes tauotta:-D Blank space on kyl tosi hyvä kappale!

  VastaaPoista
 3. Tosi vaikea sanoa, tällä hetkellä soitan koko ajan Haloo Helsingin uusinta albumia mutta jos pakkoa sanoa yksi niin just tuolta albumilta Kiitos ei ole kirosana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ookaan vielä kovin montaa biisiä HH!:n uudelta albumilta kuunnellu, pitäis varmaan sekin käydä läpi tässä :)

   Poista
 4. Löysin uusia hyviä biisejä ;) elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Löyty kyllä uutta lisättävää soittolistalle ja tämmösen postaukset on kyllä mukavia niiden yksinkertaisuudessaan:)

  VastaaPoista