21.4.2015

SO ME [THING]

CARDIGAN H&M // SHIRT Gina Tricot // SHORTS 2nd hand [diy] // GLASSES Vans // SNEAKERS Vans 

Aivan mahtava ilma ulkona! Ilman takkia pärjää mainiosti kuukausien värjöttelyn jälkeen - meitsi vielä melkoisena vilukissana voisi viilettää pelkkä neuletakki päällä menemään. Varjelen itseäni kuitenkin siltä surullisen kuuluisalta, jo traditioksi muodostuneelta kevätköhältä, joka muhun aina iskee mun hyppelehtiessä liian vähissä pukeissa liian aikasin keväästä, kun maa on vielä jäässä lämpimistä ilmoista huolimatta. Siispä ainakin tän kuun loppuun mennään vielä takki päällä.
  On tässä valoisassa vuodenajassa huonotkin puolensa. En voi enää piilotella puolihutaistun nassuni kanssa hupun varjoissa, vaan olis aika alkaa keskittymään mitä siihen naamaansa lätkii. Oon koko talven ollut meikkaamisen kanssa vähän niin ja näin - jos toisen puolen kulma ei oo näyttänyt ihan samalta kuin toinen, se on ollut helppo peittää vetämällä just se edellämainittu huppu päähän. Koitan siis nyt parhaani mukaan saada ilmeisesti keskellä kämmentä sijaitsevan peukaloni siirtymään meikkauksen suhteen oikeille paikoille niin ei tarvitsis vastaantulijoiden kauhistella toispuoleista meikkiäni kunhan tästä vielä ihmisten ilmoille pääsen. :D

Aivan ihanaa ja aurinkoista tiistaita, toivottavasti sää jatkuu näin ihanana vielä pitkään!

6 kommenttia:

 1. Niin kesänen!
  Huomasin vasta hetki sitten tän sun uudistuneen ulkoasun ja tää on kyllä kiva, ootko muuten viikonloppuna tulossa Stadiin Indiedays päivään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jere! En oo tulossa valitettavasti, saatan kyllä ehkä olla muuten vaan Helsingin suunnalla ens viikonlopun :)

   Poista
 2. Saanko kysellä ootko vielä saikulla ja miks? Ja mitä teet kotona päivät ja asutko siis nyt omillaan vai missä? :S uusi lukija ja en oikeen kärryillä vielä kaikesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon saikulla luultavasti koko kevään ajan, mielenterveydellisistä syistä joita en ainakaan toistaseks ala enempää availemaan blogin puolella :) Mä leivon tosi paljon, oleskelen, nukun todella pitkään ja välillä käyn keskustassa moikkaamassa poikaystävää kun vointi antaa periksi, lisäksi mulla on monia kertoja viikossa terveyteen liittyviä menoja. Asun kotona äitin ja isäpuolen kanssa!

   Poista
 3. Ihana asu! Varsinkin toi vyö on ihanan pirtsakka :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Ihana kuulla positiivista palautetta tyylistä :-)

   Poista