KANANMUNATTOMAT PANNARIT (5 pientä)
1,5dl jauhoja
1,5dl nestettä (itse käytin vettä)
1rkl öljyä
1rkl sokeria
ripaus suolaa
+ voita/margariinia/öljyä paistamiseen
Sekoita aineet keskenään, mausta taikina vaihtelun vuoksi esim. kanelilla tai kaakaojauheella. Paista pannulla n.3 minuuttia per puoli, tai kunnes haluttu tummuusaste on saavutettu. Tarjoa vaikka banaanin ja suklaakastikkeen kera!
Näistä pikkuplätyistä tuli aivan älyttömän hyviä, vaikka tein taikinan veteen, sillä viimeinen tilkka mun mantelimaidosta menee huomiseen aamukahviin :-D Epäilin hieman pannareiden koossa pysymisen onnistumista ilman banaania taikinassa, mutta epäilys osoittautui vääräksi ja näistä tuli kuin pala maanpäällistä taivasta. Suosittelen testaamaan vaikkei kananmuna-allergiaa tai muuta estettä kananmunan käytölle oliskaan, sillä voisin jopa väittää että varsinkin maitoa käyttämällä näistä tulee parempia kuin normaaleista pannareista!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti