6.11.2015

All time faves: beauty

Heiheihei, tällä kertaa kännykän ruudun kautta autosta käsin. Tänä viikonloppuna on ajatus sukuloida oikein urakalla tuolla eteläisemmässä Suomessa, syödä hyvin ja yllättää isä pienellä viime hetken isänpäivälahjalla. Kotimaanmatkailusta huolimatta mulla on aikeissa julkaista postauksia kuvista joita tänään urakalla muokkasin ja synkronoin myös puhelimeeni - intohimoinen bloggaaja täällä terve vain!

Oon jo pitkään halunnut jakaa mun kaikkien aikojen kosmetiikkasuosikkeja blogissa, ja nyt on vihdoin sen aika! Nämä suosikit ovat osaksi olleet osa mun päivittäisiä rutiineja jopa vuosien ajan, joten todellakin voidaan puhua luottotuotteista.Ensimmäisenä ja samalla aivan ultimaattisena lempparina haluan nostaa esiin Taylor Swiftin Wonderstruck Enchanted -hajuveden, josta mulla on ollut ennen se "vanhempi versio" käytössä. Tämä uudempi kuitenkin jollain tapaa sytytti enemmän ja kiisi ensi suihkauksella muiden tuoksujen ohi mun listoilla!
 

Kasvojenhoidon luottotuotteina mulla on käytössä Lumenen Bright Touch -puhdistusvaahto, joka puhdistaa ihon todella hyvin jättämättä sitä kuitenkaan kuivaksi. Kosteuttamiseen käytän Acon Face Day -kasvovoidetta, joka on mulle melko uusi tuttavuus mutta todettu todella toimivaksi peruskosteuttajaksi.
 

MACin peitevoiteeseen sekä 135 -siveltimeen tutustuin alkuvuonna - ja vieläkin tuota peitevoidetta näyttää olevan yli puolet jäljellä pikkuruisesta purkista! Kertokoon tämä jotain tuotteen riittoisuudesta, jopa tällaisen peitevoiteen suurkuluttajan käytön alaisena.Lumenea ei multa löydy vain kylppärin kaapista vaan myös meikkipussista. Tää varmaan halvimman luokan markettitökötti toimii todella hyvin varisematta sekä riittää pitkään.
 

Viimeisenä se ihan uusin suosikki - Lushin joulumalliston Santa Baby - mattahuulipuna. Tarvinneeko tässä muuta sanoa kuin se, että tän pigmentti on mahtava ja pysyy huulilla syömisestä, juomisesta ja pussailustakin huolimatta ;)Löytyikö postauksesta tuttuja tuotteita, kenties myös omia suosikkeja? Mikä on kaikkien aikojen lempparisi kosmetiikkatuotteista?

3 kommenttia:

 1. itsekkin käytän tuota samaa ripsiväriä ja voin vaan todeta sen olevan hyvä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että säkin olet tuota mieltä! Yllätyin tosi positiivisesti kun ensimmäisen kerran tota kokeilin :)

   Poista
 2. multakin löytyy tuo Lumenen ripsiväri, oon kokenut sen vaan niin hyväksi ja siitä on mulle tullut jo todellinen luottotuote, hah!

  VastaaPoista