25.12.2015

How was my Christmas eve?


Millainen mun jouluaatto oli? Muutamalla sanalla sanoen voin todeta, ettei se juurikaan eronnut normaaleista lomapäivistä. Tarkoituksena oli luoda tästä joulusta omannäköiseni, ensimmäinen jouluni, mutta "muutaman" mönkään menneen asian johdosta niin ei tänä vuonna kuitenkaan käynyt. Eilinen päivä ei kuitenkaan ollut mitenkään huono, olin vain vähän pettynyt, että tietyt mulle tärkeät asiat eivät menneetkään ihan putkeen. 

Oli tosin mukavaa aloittaa päivä riisipuurolla, yrittää nostattaa olematonta joulufiilistä jouluvaloilla ja leipoa joulutorttuja. Tänä(kään) vuonna kuvitteellisen kuusen alta ei mulle lahjoja löytynyt, mutta olen kiitollinen, että mua muistettiin neljän joulukortin voimin. Eilisessä oli kuitenkin enemmän joulun tuntua kuin minkään muun vuoden aatossa, ja siitä olen myös kiitollinen.

12 kommenttia:

 1. Voi että, ikävä kuulla ettei joulu mennytkään suunnitelmien mukaan :( Ainahan se nyppii kun asiat ei mene niinkuin suunnitelmissa, ja varsinkin jos epäonnistumisen syy on jossain muualla kuin itsessään.

  Kaikeasta huolimatta ihanaa joulua sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän siinä usein käy että harmittaa - onneksi ei ihan maailmanlopusta ole kuitenkaan kyse, ettei tässä mitään itkupotkuraivareita oo asian vuoksi tullut :-D Jouluja tulee ja menee, ens vuonna uusi yritys!

   Kiitos ihanasta kommentista ja mukavaa pyhien jatkoa ❤

   Poista
 2. Ihania kuvia♥ Harmi ettei mennyt ihan putkeen sulla :-(

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. ei vitsi kuinka siisti muotoilu noissa sun joulutortuissa ! :o
  harmi kuulla ettei sulla mennyt ihan niin kivasti, kun olit suunnitellut :( munkaan tää joulu ei jotenkin ollut kauheen hyvä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään paljon enemmän noista kukan muotoon tehdyistä tortuista, mun mielestä ne on paljon kauniimpia!
   Harmi että sullakin joulu tuotti pettymyksen.. Onneksi joulu on kuitenkin joka vuosi, ja ensi vuonna on mahdollisuus tehdä siitä parempi! :-)
   Ihanaa viikonlopun jatkoa ❤

   Poista
 4. Mäkään en enään vuosiin ole saanut kuin muutaman kirjekuoren lahjaksi, ellen sitten itse ole ostanut itselleni jotakin. Ja olen tyytyväinen tilanteeseen. Oikeastaan jopa ärsyttää kun nykyään koko joulu tuntuu pyörivän lahjojen ympärillä. Tsemppiä sinne ja toivottavasti ensi joulusta tulee parempi!<3

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua myös ärsyttää se joulun ostosbuumi ja se että lahjoja pitäis saada kasoittain - mun mielestä se ajatus ja muistaminen on kuitenkin se tärkein asia lahjassa. Yhdessäolo on mun mielestä paljon tärkeämpi asia joulussa kuin suuri määrä paketteja odottamassa avaamista :-)
   Kiitos paljon ihanasta kommentistasi ❤

   Poista
 5. Ihania kuvia! : ) Älä sitä aattoa sure! Onneks elämä menee koko ajan eteenpäin ja kaikkea mukavaa voi tapahtua joulun jälkeenkin. : ) Hyvää uutta vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti ❤ Niinpä, ja joulujakin tulee ja menee! Mukavaa uutta vuotta sinullekin :-)

   Poista