10.1.2016

SLOW SUNDAY MORNINGS

Sunnuntai merkitsee mulle reilusti kahvia, hyvää ruokaa ja rentoutumista. Tämä on miltei poikkeuksetta ainoa viikonpäivä, jolloin pääsen oikeasti ottamaan rennosti, nauttimaan kahvista kiireettä ilman sen kummempaa päämäärää - lauantai on nimittäin mun aikataulujen mukaan siivousta varten. Tällä kertaa vietän sunnuntaita itsekseni, sillä M on kalastamassa ja tulee vasta illalla, jolloin suunniteltiin tekevämme tortilloja.

Aamu(päivä) alkoi ihanteellisesti; vastakeitettyä, lempeän makuista pakurikahvia* ja auringonvaloa pakkasen huurruttamien ikkunoiden läpi. Mä en taida tietää mitään parempaa, kuin juuri tän kaltaiset hitaat aamut.

Kokeilin muuten ensimmäistä kertaa lisätä kahviin kookosöljyä*, ja vieläpä kanelin makuista. Kookosöljyn kerrotaan tehostavan kehon rasva-aineenvaihduntaa sekä parantavan ihoa myös silloin, kun sitä nauttii ruoan (tai kahvin) muodossa. Ihan mukava lisä ainakin näin kasvissyöjän ruokavalioon, sillä mä koen että syön liiankin vähän rasvoja. Kahviin tuo kaneli-kookosöljy tuo kivan vivahteen, eikä maistu yllättäen yhtään kamalalta, mitä voisi ensiksi luulla.


Mitä sinun sunnuntai pitää yleensä sisällään? Onko se myös pyhitetty itselle tai perheen kanssa vietetylle laatuajalle ilman kiireen häivää, vai aherretaanko silloin läksyjen tai töiden parissa?

* tuotteet saatu testiin Ruohonjuurelta

2 kommenttia:

  1. Oi tota voisi testata ja käydä hakemassa oma purkki, kuulostaa hyvälle :) täällä myös rentoa sunnuntain viettoa niin kuin nää sunnuntait kuuluukin viettää :3 toi muki on kyllä ihanan näköinen, täytyisi täydentää omia mukivarastoja ja jotain ton tyylisiä haluisin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kookosöljy on kyllä tosi jees, uskon että sopii hyvin vaikka leivontaankin ja antaa mukavan maun sipaistuna leivän päälle! Nää mukit on Iittalan Sarjatonta, aivan ihania mun mielestä :-)

      Poista