10.10.2014

Insjö bag organiser


Mulla on aina ollut pienoinen ongelma tavaransäilytyksen kanssa ja niiden järjestyksestä laukussa - laukkua joutuu päivän aikana penkomaan paljon ja siinä myös tavarat menee helposti niin sekasin ettei enää tiedä missä mikäkin on! Välillä avaimet tippuu laukun pienestä vetoketjuttomasta sisä"taskusta" laukun pohjalle ja sitten joutuu etsimään paniikissa luullen että avaimet on hukkunut. Tuntuuko tutulta?

Mulle tarjoutui upee yhteistyö suomalaisen Insjö -yrityksen kanssa, ja sain valita heidän ihanasta, ajattomasta bagINbag -valikoimastaan mieluisia tuotteita. Päädyin ihanaan, syvänsiniseen Inari Tuuli Cotton bagINbagiin, joka on ollut kyllä arjen pelastaja! Ei tarvii kuin tää pikkuinen tilaihme nostaa aamulla pöydälle ja pakata kaikki tarpeellinen pikkusälä - kuulokkeet, avaimet, laturi, välipalat - sisään ja laittaa takaisin laukkuun. Kätevää ja helppoo kuin mikä :-) 

Valitsin itse laukun lisäksi myös Töölö nahkaisen cable organiserin, joka pitää esim. kuulokkeen johdon kasassa ilman sotkuja ja solmuja, joka on mulle musiikin suurkuluttajana suuri ongelma. Nyt vaan kietasen tän söpöläisen kuulokkeiden ympärille, ongelma ratkaistu! 

Vielä yks tuote Insjön paketissa tuli mun kotiovelle, eli pinkki avaimenperä, jonka saa laukun sisäosassa piileviin avainrenkaisen kiinni, ja siihen avaimet. Söpö ja käytännöllinen avaimenperä.  

Ihana, ajaton ja kestävä suomalainen järjestelyratkaisu jokaisen kiireisen ihmisen laukkuun - voiko parempaa olla? No tietysti, sillä saan jatkaa tätä iltaa lempparikirjan kanssa ja olla murehtimatta turhia, koska mulla alkoi nyt syysloma! Maanantaina tosin on aikanen herätys muuton takia, mutta pikkuvikoja ;-) Pitäkää ihana viikonloppu, palaillaan! 

Postaus tehty yhteistyössä Insjön kanssa. Tuotteet saatu.

6 kommenttia:

 1. Oi että, tuollainen olisi kyllä itsellenikin hyvä! Ei tarvitsisi kuin sujauttaa laukun sisään, ja kaikki pikkutavarat löytyisivät helposti!

  VastaaPoista
 2. Uijui, näyttääpä näpsäkältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se onkin :3 Ja niin paljon kestävämpi H&M-pussukoihin verrattuna!

   Poista
 3. En tulisi enää toimeen ilman bagINbagia. Minulla on sekä iso että pieni ja lisäksi avainrenkaat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että oot ollut tyytyväinen!

   Poista