22.10.2014

PikakuulumisiaNyt on muuton jälkeiset sotkut täällä puolen saatu jonkunnäköiseen ojennukseen ja saa jälleen rentoutua kynttilän valossa vailla tekemistä koulun jälkeen. Tarkkasilmäiset saattaa kuvista huomata, että meidän perheen karvainen osuus lisääntyi eräällä pikkuherralla. Tää söpöläinen tottelee nimeä Bobby, ja vaikka muut karvakasat hieman sitä vierastaakin vielä niin poitsu on oikein hyvin sopeutunu uuteen ympäristöön ja on ystävällinen :-)

Syyspimeyden ja kiristyvän pakkasen lukuisista huonoista puolista huolimatta syksyssä ja talvessa on myös jotakin älyttömän ihanaa - nimittäin neuleet ja villapaidat! Chicnovalta sain blogiyhteistyön merkeissä kuvissa näkyvän, pörröisen crop-mallisen neuleen, jonka heitin heti tänään päälleni. I H A N A! Pörrösestä materiaalista huolimatta tää paita ei kutita yhtään, mitä mulle on ainakin tällaisten neuleiden kanssa käynyt usein.

Mä jatkan mun keskiviikkoista iltaa nyt töllöttelemällä telkkaa perheen kanssa ja mussuttamalla vähän herkkuja - pitäähän sitä välillä hemmotellakin itseään ;-) Oikein ihanaa loppuviikkoa, palaillaan mahdollisimman pian!

3 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ♥ Kissa on todella suloinen ja viimeinen kuva todella kaunis:)

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Millä sovelluksella oot kuvat ja bannerin muokannu tai tehny? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fontit on ladattu netistä ja Picmonkey.comia käytän yleensä :-)

   Poista