14.10.2014

Uudessa kodissaMoikka täältä muuttohulinoiden keskeltä! Eilen saatiin hyvien muuttomiesten saattelemana tavarat uuteen kotiin hyvin - mun sänkyä lukuunottamatta. Se vanha rotisko ei mahtunut vanhoista kierreportaista leveytensä takia :-D Noh, saatiin sekin homma hoidettua ja tänään tulee uusi, 20 senttiä kapeampi sänky joka nyt toivottavasti mahtuis tänne! 

Mä tykkään tästä uudesta kodista - eilen oli ihanaa tulla illalla kavereiden luota kotiin, kun olkkarissa paloi kynttilät ja kämppä oli kamiinan ansiosta lämmin Mä tykkään maaseudun rauhasta, vaikka oonkin aina ollu enemmän kaupunki-ihmisiä. Eipä tuo parinkymmenen minuutin matka keskustaan paljoa paina, lyhyempi matka kuin viime asunnosta! Kiinnostaisko nähdä huonepostausta sitten kun huone on kunnolla järkätty? :-)

Ihanaa lomaviikkoa kaikille jotka syyslomaa jo viettelee! 

4 kommenttia:

 1. luulin että muutit omaan kotiin mutta joo joku huonejuttu/esittely ois kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä vielä, ens vuoden alkupuolella olis se suunnitteilla :) Kiva kuulla!

   Poista
 2. Vaikken tiedän sun todellista elämää tai menneisyyttä, eikä se missään nimessä mulle kuulu, olen saanut sellaisen kuvan postausten perusteella, että sulla on ollut mutkikkaampi tie tähän hetkeen kuin useammalla, niin musta on ihanaa nähdä, että sä vaikutat onnelliselta ja että sulle elämä hymyilee :-) ja huonepostaus ois tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on juu, ja valitettavasti tää mitä näytän blogin puolella on vaan se jäävuoren huippu. Otan kuitenkin ilon irti niistä pienistäkin jutuista, se auttaa jaksamaan yllättävän hyvin :-) Kiitos kommentista!

   Poista