25.12.2014

Forever on my skin

Siinä se vihdoin koreilee, mun ikiomassa nahassa ikuisesti - sana joka on vuosia merkinnyt mulle enemmän kuin mikään muu. 

Sana fearless on ollut mun elämän suurin inspiraatio Taylorin kautta, ja näin kornisti sanottuna pelastanut mun elämän. Se muistuttaa mua siitä, kuinka vaikeistakin asioista selviää pelottomalla asenteella. Kohta jo kahdeksan vuotta oon tätä sanaa raapustellut vihkojen kulmiin, haaveillut sen paikasta mun iholla. Lukuisten fonttienmetsästysten ja kokeilujen tuloksena mä vihdoin löysin sen oikean ihanan kaunokirjaintyylin, jota voisin kantaa ihollani. Niinpä mä vuosien harkinnan tuloksena otin mun toisen tatuoinnin kaverillani. En vois olla tyytyväisempi.

"It's fearless"
- Taylor Swift

18 kommenttia:

 1. Oi aivan ihana idea tatuointiin ja tosi kiva toteutus❤️ Mäkin olisin varmaan valinnut tuon fontin!

  VastaaPoista
 2. Saanko kysyä, että mikä toi fontti on? :) Mutta tosi hyvin onnistunut, kaunis tatuointi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varioitu itse monesta fontista! Kiitos :)

   Poista
 3. oi, toi on tosi upee! ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana, sopii sulle tosi hyvin ja kauniin fontin oot rakentanut! Apuaa, alkoi itsekkin mieli hankkia joku tatska mutta en yhtään tiedä että mimmoinen :D Ehkä annan asian odottaa mietintämyssyn alla jonkun aikaa (ja sitten mustetta ihoon roppakaupalla!!!11 :DD).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Haha jos joskus tatuoinnin otat niin varaudu että otat toisen, kolmannen, neljännen.. Sitä himoa ei helpolla tyydytetä :D

   Poista
 5. Mä en ikinä uskaltais ottaa tatuointia, kyllästyisin kuitenkin XD Mut toi on kyllä upee, varmaan jaksaa katella vuosikaudet - etenkin kun siinä on sulle tärkee sana. Tykkään hirmuisesti tosta taskasta, ihana fonttikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin mäkin ajattelin vielä kolme vuotta sitten - nyt kuitenkin meen sillä asenteella että vaikka kyllästyisinkin, niin tärkeys ja merkitys pysyy!

   Poista
 6. Toi on kyllä tosi kiva ja ihana fontti :-) Tatuoinnin pitääkin mun mielestä olla joku asia, jolla on merkitystä ja sulla just sellanen nyt on!

  VastaaPoista
 7. Vaau ihana tatska :) Ja tykästyin blogiis, sait seuraajan!

  http://imperfectmind-sonja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista
 8. Ihana blogi sulla ja todella upean tatuoinnin olet ottanut. :)

  VastaaPoista