12.12.2014

Taylor Swift Wonderstruck enchanted EDP

Sain tällä viikolla varmaan parhaan jutun ikinä, jota oon yhteistyön puitteissa saanut - nimittäin Taylorin Wonderstruck Enchanted -hajuveden jota oon kuolaillut niin kauan mun vanhan Wonderstruckini rinnalle, etten edes muista! Ei olis ollut edes pahan hintainen, jos olisin MyLookista omalla rahalla ostanut, meinaan tän ISON 100ML PULLON hinta on sama kuin 50ml kokoisen tuoksun hinta laivan tax free-myymälässä - todella edullista siis!
Wonderstruck Enchatedin tuoksu eroaa yllättävän paljon edeltäjästään Wonderstruckista - tuoksumaailma on tässä Enchanted-versiossa hieman pehmeämpi ja lämpimämpi, joten tää tuoksu on enemmän talveen ja syksyyn kun taas pelkkä Wonderstruck on heleämpi ja makeampi kesätuoksu. Molemmat on kuitenkin aivan mahtavia tuoksuja kuten nimikkolaulajakin, heh.

Mä suosittelen todella lämpimästi MyLook.fi -verkkokauppaa tuoksujen ja/tai meikkien sekä hiustenhoitotuotteiden tilaamiseen! Mun paketti oli kahdessa päivässä perillä lähimmässä Smartpost-automaatissa ja tuotteet on todella edullisia jopa verrattuna laivan tax freehin. Merkkejä löytyy Escadasta Guessiin ja Hermesistä Versaceen - paljon erilaisia tuoksuja siis, mutta yks sama tekijä näillä on, nimittäin edullinen hinta! Käy tästä kurkkaamassa MyLookin hajuvesivalikoima jossa on tuoksuja laajasti myös miehille. Vielä ehdit ostaa vaikka lahjoja pukinkonttiinkin MyLookin nopean toimituksen ansiosta! :)

Postaus tehty yhteistyössä MyLook OÜ:n kanssa.

6 kommenttia:

 1. ihana ainakin toi paketti tolla tuoksulla:3

  VastaaPoista
 2. Ahhh. Mullakin hyllyssä kimaltelee tuo Wonderstruckin ja Taylor -hajuveden vierellä. ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana pullo tolla, täytyis kyllä päästä haistamaan:)
  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Kicksissä on ainakin testereitä joita voi suihkia ja nuuhkutella siellä kokeilumielellä :)

   Poista