11.1.2015

MK Jet Set travel tote

Yli puolentoista vuoden haaveilun ja armottoman harkinnan jälkeen Stockan laukkuosastolla se on nyt mun - nimittäin mun ensimmäinen merkkilaukkuni, ihana ja ajaton Michael Korsin Jet Set travel tote. Päädyin hieman erikoisempaan väriratkaisuun, jossa yhdistyvät musta ja valkoinen mun mielestä todella kivasti ja kuitenkin yksinkertaisesti. Tää laukku tulee olemaan mulla päivittäisessä käytössä, joten aivan kokovalkoinen laukku ei olis ehkä ollut aivan parhaimmasta päästä, musta taas olis ollut liian synkkä. Onneksi löysin tämän ihanuuden Stockalta, silmät kiiluen mä siitä hyllystä sitten kiikutin sen kassalle kera samanmerkkisen lompakon. Materialismionnellisuuteni on nyt huipussaan, enkä malta odottaa että saan teille näkyviin asukuvia jossa näätte hieman paremmin laukun kokoa ja ulkonäköä, kun tavaraa on sisällä!

Mitä tykkäätte mun uusista ja ensimmäisistä kalliimmista ostoksista?

10 kommenttia:

 1. hmm kivoiltahan nuo näyttää, just sellasia sun tyylisiä! ^^

  VastaaPoista
 2. minkä kokonen toi on ja onko siinä vetoketjua? nätti, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tietojeni perusteella se suurin malli, en ole mitoista varma mutta koulukirjat menee heittämällä sisään. Vetoketjua ei ole mutta sellainen kiinnike on, samanlainen kuin esim LV:n samanmallisissa laukuissa :)

   Poista
 3. Saako vähän olla kade ? ;) toi sama laukku mutta ruskeena on mun unelma *-* ihana värivalinta tossa laukussa, just sun värinen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaapa olenko mä meidän koulussa kuolaillut tällaista kun meidän luokkalaisilla muutamalla samanmallinen laukku löytyy! :D Kiitos, en kyllä kadu tätä värivalintaa, yksinkertanen mutta silti sellanen jota ei joka laukussa ole :)

   Poista
 4. Minkä hintainen laukku ja lompakko olivat?

  VastaaPoista
 5. Onpa nätti ja yksinkertainen! :) Oma haavelaukku on Cambrigde Satchel Companyn ruskea Classic mallinen olkalaukku.. Sekin sellaista 150 euron luokkaa, joten saan unelmoida jonkin aikaa vielä. :D

  VastaaPoista