1.1.2015

Muutakin uutta kuin vuosi


Uuden vuoden hehkutus on aivan yliarvostettua - onhan se ihan kiva tehdä lupauksia jotka osoittautuvat jo ennen helmikuun tuloa petetyiksi. Mun vuodenvaihde oli kuitenkin täynnä muutoksia ja uusi vuosi alkaa lupaamattakin aivan uudella tavalla. Uusi elämä on nyt valmis alkamaan, jätän viime vuoden taakse ja aloitan uudessa ympäristössä.

Mä muutin omaan kämppään. Tai itsenäistymisasuntoon, mulle sinänsä se ja sama. Rakastan omaa rauhaa ja tilaa, ja sitä hartaan haaveilun ja perusteiden listaamisen seurauksena sain sen mitä halusinkin, tai ainakin sinnepäin. Mutta se riittää mulle tässä vaiheessa aivan hyvin. Oon oikeesti aika ilonen, kauniissa ja tasapainoisessa ympäristössä asuminen on jo nyt tehnyt tehtävänsä. Mä suorastaan sanottuna tykkään tästä paikasta, mikä on varmaan aika harvinaista lastenkodissa asuvan nuoren suusta kuultuna. Mutta mä todella tykkään olla täällä.

Vuosi 2014 oli mun elämälle melkoinen käännekohta - tapahtui paljon pahaa, välirikkoja ja riitoja. Opin kuitenkin todella paljon elämästä ja oon kiitollinen myös mua henkisesti satuttaneille ihmisille, koska kaiken sen kautta mä löysin lopulta itseni ja tajusin että elän itseäni varten, en ketään muuta. Tänä vuonna aion olla kiltti itselleni, ja elää täysillä. Se tekee mut tällä hetkellä onnelliseksi.

Mulla jatkuu vuoden eka päivä kahvilla ja järjettömän isolla mässykasalla Apulannan vanhan tuotannon soidessa taustalla - ihan yksin omassa kämpässä.

Miten teidän vuosi vaihtui? Oliko viime vuosi täysi farssi vai parasta ikinä?

4 kommenttia:

  1. Voi ihana, niin hienosti kirjotettu että mä jäin sanattomaksi ♥

    VastaaPoista
  2. Tosi upeeta tekstiä & kuvia!! ♥ ja onnee omasta kämpästä, varmasti ihan mahtavaa kun saa omaa rauhaa ja tilaa. :')

    VastaaPoista