3.5.2015

Mä päätän että tää on hyvä päivä

ff717e32-e0d5-4adf-ab63-c18c53b1ae56 Mitä mulle kuuluu? Hyvää, se on se oletusvastaus. Siitä huolimatta mä vastaisin nyt niin.
  Mä oon leiponut aivan älyttömästi. Keittiön tasot peittyy jauhoista ja sokerista kun alan muokkaamaan resepteistä omanlaisiani. Onnistuin kääretortussa, suklaakiisselissä kuitenkin joku meni pieleen. Odotan huomista kuin kuuta nousevaa, onhan maanantai virallinen pitsapäivä. Eilinen oli hyvä päivä, tänään on hyvä päivä.

Päätän että huomennakin on hyvä päivä.

// Lisää kuvia löydät Instagramistani

6 kommenttia:

 1. En oo kommentoinut vielä sen jälkeen, kun uudistit tätä sun blogia, mutta tykkään ulkoasusta tosi paljon! Tää postauskin oli tosi kiva! Kuvat hienossa kollaasissa, eikä aina sellasessa tavallisessa. Ja hyvä, että sulle kuuluu hyvää :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäät! Kiitos paljon, mä ajattelinkin että ihan perus kollaasi ei herättäis visuaalista mielenkiintoa blogin puolella. Toivottavasti sullekin kuuluu hyvää :)

   Poista
 2. hauska miten erilaista maailmaa pidät yllä täällä blogin puolella, kuin instagramissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein ymmärrä mitä sä tarkotat tolla - jos sanon yhden kuvan kuvatekstissä että "I think my depression has anxiety", se ei tarkota että just sillä hetkellä edes olisin masentunut, eikä ylipäätänsä tarkoita kaikkien päivien tunnetiloja noin yleisesti. Masennus mulla on, sen olen (myös) blogin puolella myöntänyt mutten ymmärrä että onko eri tunnetilat jotenkin liian inhimillisiä myös bloggaajille sallittaviksi vai mikä tässä mättää?

   Poista
 3. Millä oot muokannu ton kuvan? Se on hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! Muokkasin sen kännykälle ladattavalla sovellluksella nimeltä Fuzel :)

   Poista