26.6.2015

Fave insta moments

Heippa! Mun kamera on loppuviikon M:llä lainassa, joten kuvia en saa otettua, mutta järkyttävän postausinnon vuoksi jaan nyt muutamat tässä kuussa otetut instakuvat.

Eilinen Provinssi-reissu oli ivan älyttömän mahtava, mutta väsynyt olen kuin mikä. 24 valvotun tunnin jälkeen pääsin vihdoin kotiin lepäilemään, ja vieläkin makoilen yrittäen parantaa kivistäviä jalkojani jotka selvästi kymmenen tunnin hyppelystä ja seisomisesta joutu koville. Sen arvosta se kuitenkin oli eikä kaduta että juuri torstaille ostin lipun!
1 throwback koulujen loppuun jolloin oli ihana keli 2 jäälatte Robert'sista on parasta matkajuomaa kesäisin 3 kahvia ja sneak peakia uudesta neuleesta, siitä kameran takaisin saatuani enemmän :-) 4 ...ja tän hetken säätilanne - voisko joku lahjoa auringon paistamaan tännekin?
5,7,8 Provinssin tunnelmia - yleisö oli aivan fiiliksissä varsinkin Calvin Harrisin (kuva 7) keikalla ja sitä oli PALJON, itse olin kuvanottohetkellä about puolivälissä koko valtavaa ihmismassaa. The Scriptin keikalla (kuva 8) pääsin eturiviin asti sekä katseita bändin jäseniltä, kyllähän siinä itkuun pillahti tämä tyttö :-D 6 meidän seinustalla on mun mielestä todella kivasti järjestelty pöytä yrtteineen ja kukkakimppuineen, tykkään

Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua näiden tunnelmien parissa, mä meinaan ottaa rennosti ja nauttia kesäiseen tapaan jätskistä vaikkei sää olekaan mikään jätskiä suosiva!

6 kommenttia:

 1. Ihania IG kuvia! :) Ymmärrän hyvin että löytyvät sun suosikeista ♥

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana blogi sulla! Liityin lukijaksi.

  http://mittliv00.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. et oo ainut kellä on jalat ihan rikki provinssin jäljiltä. :-D ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla yleisesti tiedossa oleva festarikävijöiden riesa tuo jalkakipu :D Kiitoksia!

   Poista