21.6.2015

OVER MY DEAD BODY

3 4 2

Väsynyt reissaaja ilmoittautuu hei! Palauduin vastikään kotisohvalle reissailtuani ensin pääkaupunkiseudulla ja sen jälkeen Tampereella 16 yön ajan - tuntuu liioittelemattakin oudolta olla nyt kotona!

Reissun aikana mulle oli tullut paketti, jota odotinkin jo melkoisen innolla. House of Brandonilta meinaan kolahti yhteistyöpostausta vastaan ihana, mun lempimerkiksi nousseen Cheap Mondayn paita (joka on tutusti ja turvallisesti CM:n tapaan ihanan laadukas!!) ja Vero Modan jegginsit, jotka suunnittelen vetäväni jalkaan neljän päivän päästä, kun suuntaan Provinssiin. Taisi olla muuten kanssamatkustajilla aihetta ihmetellä, kun kesken bussimatkan liikutuin kyyneliin asti tajutessani että ihan oikeesti nään mun lempibändin aivan tuota pikaa :D Huh, ehkä pitäis vaan vetää syvään henkeä ja pikkuhiljaa rajoittaa tätä fanittamista.

6 kommenttia:

 1. Ihan törkeen upeita kuvia ♥ hei, mä myös joskus kuuntelen bussissa musiikkia ja toisinaan tulee kyyneleet kun on vaan niin huippu musaa :D varsinkin sillon mä itkin paljonkin ennen kun mentiin sinne sannin keikalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emppu ♥ Hahah, voi meitä joille musiikki tekee tehtävänsä :D

   Poista
 2. Wau kuinka kiva toi sun paita! :)
  cutandcurly.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät, tää tulee kyllä olemaan käytössä paljon! :)

   Poista
 3. Tosi ihana paita! Oli pakko käydä katsomassa koko kokoelmaa :D Mä tykkään myös Cheap Mondaysta tosi paljon!

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että nappas! Se on aivan paras, suhteellisen edullinen ja aivan mahtavan laadukas :)

   Poista