10.6.2015

Väriä päivään alennuskoodilla

Heippa täältä pääkaupunkiseudulta - oon jo jonkin aikaa majaillut isällä täyshoidossa. Jäätelöä ja hyvää ruokaa on tullut "vähän" syötyä, joten kannattaa varautua seuraavien asupostausten kohdilla siihen että muodonmuutokseni ensimmäisen luokan ahmatiksi saa mut näyttämään sumopainijalta, haha :D

No eipä tää mun koko aika täällä oo syödessä kulunut. Mä sain nimittäin elämäni ensimmäisen kesätyöpaikan, joka on ehkä vähän erilainen kuin voisi kuvitella. Pääsin nuorekkaan, suomalaisen elektroniikkaverkkokaupoa BlueBiitin lähettilääksi! Mun työnkuvaan kuuluu mm. festareilla ja tapahtumissa kiertely muun BlueBiit -tiimin kanssa, ja tottakai saan myös itse nauttia BlueBiitin tuotteista. Mulle tökättiin käteeni tänään muutamat PowerCard -varavirtalähteet ja mm. heti mun lemppariksi nousseet langattomat (!!!) SmashBass -kuulokkeet, joissa on aivan älyttömän hyvä hinta-laatusuhde ja mahtava basso.

Mulla on myös teille pieni ylläri BlueBiitiltä; koodilla MINNABAE saatte -20% ihan kaikista, jo valmiiksi edullisista BlueBiitin tuotteista. Ihania, energiantäyteisiä päiviä hyvän musiikin parissa!

10 kommenttia:

  1. Wow :D Vähän kuulostaa mageelta duunilta. Kelapais mullekkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mäkin haikailin viime kesänä näiden some-töiden perään kun havahduin niiden olemassaoloon valitettavasti liian myöhään :-D

      Poista
  2. Millä festareilla mm kierrät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SummerHeat on ainoo "varma tapaus" näillä näkymin, muut tulee tietoon sitten myöhemmin! :)

      Poista
  3. Voi kääks miten mahtava työ sulla on, kyl kelpais vähän festareilla kierrellä mukana ;) ja mitkä ihanat kuulokkeet, täytyypäs tutustua tähän yritykseen, onkin ihan uus juttu mulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kyllä unelmalta, saa nähdä mihin sitä joutuu tän kesän aikana vielä ;) Joo suosittelen, noita kuulokkeita on käsittääkseni ihan lehdissäkin kehuttu Beatsien tasoseks, ja 12kk täystakuu kyllä vahvistaa tätä käsitystä! :)

      Poista
  4. Blogillasi on kiva ulkoasu ja kuvatkin hyviä. Jatka samaan malliin! :)

    http://minunvalokuvia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Voi että! Mäkin haluan tollaseen kesäduuniin. Ei tulis ainakaan tylsää töissä! Mulla oli tänä kesänä haaveena kiertää mahdollisimman monet festarit, mut ne nyt jää, koska oon köyhä ja työtön opiskelija sekä noi festariliput ja majoitukset älyttömän kalliita. :S Noi kuulokkeet vaikuttaa tosi hyviltä, sillä rikon langalliset kuulokkeet about kuukaudessa ja niidenkään ostaminen ei oo mitään halpaa lystiä. Mun kännykän akku on tosin niin heikko ettei se kestä Lahdesta Helsinkiin matkaa bluetooth päällä ja spotify auki. Täytyy kuitenkin tutustua tuotteisiin, kun vaikuttaa niin hyvältä! :) Hauskaa kesää sulle! :)

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niinpä! Voi että, mulla on kuule ihan sama ongelma! Tuo Provinssilippukin sai aikaan mun täydellisen vararikon suolaisen hintansa takia, mutta pakko oli päästä kun lempparibändi esiintyy siellä :D Joo ne on tosi hyvät, ollaan vuoroviikoin käytetty niitä poikaystävän kanssa koko kesäloman alun ajan! Kiitos samoin, käyn kurkkaamassa sun blogin :)

      Poista