8.8.2015

Ne viimeiset kesäpäivät

Vikat viralliset kesäpäivät käsillä - tuntuu hassulta mennä kouluun kun sairaslomaakin viettelin ennen varsinaista kesätaukoa koulun puurtamisesta.

Harmikseni vasta nyt viimeisellä lomaviikolla oon antanut itseni nauttia lomasta ja elämästä. Kuusi päivää on tuoneet niin paljon muutoksia, etten vielä kaikkea oikein käsitäkään. Sain oman asunnon, pienen ihanan kotikolosen Tampereelta. Mä oon niin helpottunut - tuntuu että ongelmat on nyt vähintään puolittunut, kun pääsin vihdoin rakentamaan omaa elämää, olemaan riippumaton toisten valinnoista. On vapauttavaa olla itse oman elämänsä herra - kantaa vastuuta vain itsestään.

Meren kauneus täällä Porin suunnalla jossa viikonloppua olen nyt poikien kanssa viettänyt on todella huikaiseva. Luonnon äärellä mä alan tajuamaan asioita ja käsittelen niitä paremmin. Annan itseni hengittää. Sotkuiset hiukset ei täällä haittaa, kun istuu pienessä venesatamassa mato-onki kourassa.

Koulun alkukaan ei enää stressaa - mä annan parhaani itsestäni viimeisen vuoden ollessa käsillä, ja se riittää mulle. Ihmisiä ei ole luotu tavoittelemaan täydellisyyttä vaan olemaan parempi versio itsestään kuin eilen.

6 kommenttia:

 1. Olisi kiva kuulla lisää reseptejä, olen meinaan kokeillut aikaisempia reseptejäsi ja pitänyt niistä :)
  Olisiko mahdollista, että tekisit ruokapäiväkirjapostauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihanaa kuulla että oot tykännyt niistä! Varmasti voin tehdä reseptipostauksia lisääkin kunhan saan hommattua nettiliittymän mun asuntoon - puhelimen netti on aika surkea jos sen yhdistää koneeseen :D
   Hei kiva idea! Pistetään korvan taakse ja toteutukseen ehkä jo lähiaikoina :-)

   Poista
 2. Tää oli tosi positiivinen postaus, onnea omasta asunnosta!! Tykkään myös tosi paljon ekasta kuvasta :-)

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin tooosi paljon tästä postauksesta (:

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista