16.9.2015

Grey scale

KNITTED T-SHIRT sisley // LEGGINGS gina tricot // SCARF h&m // SNEAKERS vans

Sää ei ollut todellakaan mun puolella asukuvainspiksen suhteen, joten päädyttiin turvallisesti ottamaan nää kuvat mun partsilla. Olihan ne kuvat pakko räpsäistä, sillä meikä on aivan rakastunut tähän asukokonaisuuteen sen simppeliyden ja takia! Legginsit on jotenkin taas nousseet vaatekaapin pohjasakasta sinne tyylin peruspilareihin syksyn tullen. Ehkä juurikin näiden pöksyjen myötä, jotka nappasin alehenkarista vielä viime kuussa.

Jonkun kumman syystä tajusin vasta nyt ettei mulla ole yhtäkään neuletakkia eikä hupparin käyttö oikein nappaa ihmisten ilmoilla. Tähän hätään en oo viitsinyt metsästellä "sitä oikeaa" henkaria koristamaan, vaan tyydyn heittämään kaulahuivin harteille suojaamaan vilulta. Mun mielestä melkoisen kätevä ratkaisu sinänsä, että huivi mulla kuitenkin on kaulassa aamun viimojen vuoksi!

Oon tavallaan tuhottoman innoissani tuosta kamalasta kelistä ihan vaan kynttilöiden polttelun takia - mutta kun hiukset. Kiitos kuvaajani nopeiden toimien, kerettiin ottamaan nämä kuvat ennen kuin mun hiukset palas luonnontilaansa kuin matkiakseen cockerspanielin turkkia. Tätä pehkoa on turha suoristaa näin kosteella kelillä, mutta minähän en sitä ikinä opi.

4 kommenttia:

 1. Sun blogista tuli mun lemppari heti kun tän löysin, eli varmaan vuosi perustamisen jälkeen... Ja vieläki tää on mun ykkössuosikki! Kiitos päivien piristyksistä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, melkein itku tuli silmään kun näin sun kommentin! Ihanaa että oot pysynyt mun lukijana noin kauan vaikka blogi onkin muuttunut tässä matkan varrella - oon todella kiitollinen sun kaltasista lukijoista! <3

   Poista
 2. Voi, oot niin kovin pieni :( Muistathan pitää itestäs huolen? <3

  VastaaPoista