15.9.2015

Kahvittelua

Jo alussa alkoi tämä viikko järkyttävällä määrällä panikointia, minkäs muun kuin tämän ajankohtaisen lakko-gaten ansiosta. Täälläkin bussiliikenne päättää seistä kokonaisen vuorokauden, kappas, sopivasti silloin kun on muutenkin jo niin pelottavien ruotsin kirjoitusten aika. Äiti sentään taisi keksiä ratkaisun tähän pulmaan. On ne mammat ihania.

Leivontasesongin vain syventyessä tuon pimeyden myötä päädyin jälleen leipomaan - tällä kertaa keksejä. Nääkin herkut pöydältä katosi alta aikayksikön, kun niitä kolmeen pekkaan äidin ja M:n kanssa tuhottiin. On ihan kiva istua hyvässä seurassa vielä matonpuutteesta kaikuvassa kämpässä, siemailla kuumaa kahvia ja nakertaa keksinkulmaa sadeilmalla. Elämä on ihan jees.

6 kommenttia:

 1. Lakko kyllä osu aika pahaan paikkaan :d Ite kirjoitin onneks jo keväällä, mutta moni kaveri joutuu kans tuskailemaan tota että miten ne pääsee kirjoituksiin. Onneks sun kohdalla asia sentään ratkes jo (: Ihania kuvia muuten sun blogissa! Ja kaunis ulkoasu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin teki, mutta eipä ne lakon alullepanijat tainneet muutenkaan seurauksia ajatella mitä nyt uutisia lukee.. :D Niinpä, olis aivan kamalaa jos tän takia kirjotukset jäis nyt välistä! Kiitoksia todella paljon :-)

   Poista
 2. Voi itku, lakko osu kyllä sun kohdalla ikävään kohtaan :S Toivottavasti hommat selkiää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiat on nyt onneks mallillaan ja kyyti järjestyi, jes! :-)

   Poista
 3. Mullakin on se 32km duuniin julkisilla niin piti hätäratkaisu keksiä, jotta pääsin duuniin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sinne kuitenkin pääsit, vaikka aika hermoa raatavaahan se ainakin mulla oli yrittää sitä kyytiä etsiä! :)

   Poista