30.9.2015

@ LUSH bloggaajailta

Maanantai-illan kohokohta, hieman pidennetyn viikonloppureissun viimeinen etappi oli ihanan Lushin bloggaajille suunnattu tapahtuma. Kyseiseen putiikkiin tulee myyntiin huomenna mahtava valikoima uusia ja tuttujakin talviesongin tuotteita - yhteensä näitä uutuuksia on liki 40! Ihan kaikkeahan me ei keritty näistä luonnollisestikaan testaamaan ja tutkimaan parin tunnin tapahtuman puitteissa, vaikka olisikin tehnyt mieli nuuhkia ja hipelöidä kaikki uutuudet läpi heti kertaheitolla. Täytyy varmaan tuhota lokakuun säästöohjelma heti ensimmäisellä viikolla ja pistää rahat menemään Lushin pussiin ;-)

Tietenkin tähän talven aikaan kuuluvat myös jouluiset tuoksut, joista minä niin kovasti pidän. Oli karpaloa, piparkakkua ja minttua jos jonkinlaisessa muodossa. Kädet olivat pehmeinä käsihoidosta ja nenä sekaisin tuoksujen laajasta skaalasta, kun lähdin syli täynnä kosmetiikkaa Tamperetta kohden.

Lemppariksi joulutuoksurakkaudesta huolimatta nousi - tämäkin ihanan muttei jouluntuoksuinen - Santa's - huulipuna, joka on pakattu huulivoidetta muistuttavaan tuubiin. Pigmenttiä löytyy ilahduttavan paljon tästä syvänpunaisesta söpöliinistä! Vahvalla kärkisijalla tuotteista on myös mintun tuoksuinen Salt&Peppermint bark - vartalokuorintapala. Nämä molemmat löytyivät myös meidän goodie bageista muiden ihanien, Lushille tyypilliseen tapaan laadukkaiden kosmetiikkanamujen seasta. Tarkempaa esittelyä näistä uutukaisista on varmasti luvassa, kunhan pääsen hieman pidemmällä aikavälillä näitä testailemaan!

*yhteistyössä Lush

6 kommenttia:

  1. Voi vitsit! Just kun ajattelin alkaa säästämään kovalla kädellä niin nämä.. Kiinnostukseni tosta Santa's -huulipunasta heräsi suuresti.. Tiedätkö yhtään minkä hintainen kyseinen tuote on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Miten sattuukin aina näin :'D
      En kyllä yhtään tiedä/muista, Lushin sivuilta uutuudet - osiosta saattaa löytyä!

      Poista
  2. Kuvissakin näkyy jo miljoona ihanuutta, pakko saada tuollainen kimalteleva tähti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kylpypommit oli kyllä niin ihania - ja hyvän tuoksuisia ;)

      Poista
  3. Oli kiva nähdä ♡

    Mä sain goodiebagista eri tuotteet, mutta vaihdoin jonkun tohon Santa Baby huulipunaan (koska se on ihana, mulla on nytkin sitä huulilla) ja ostin ton Salt&Peppermint Barkin, koska sen tuoksu oli niin ihanan huumaava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana, samoin! Toivottavasti nähdään uudestaankin samoissa merkeissä ♥
      Se on kyllä tosi ihana ja raikas, ah! Santa's tulee varmaan muuten myös mun huulilta löytymään aika usein :)

      Poista