1.11.2015

Helpotuksenhuokauksia vaatekaupoilla

SHIRT h&m // CARDIGAN h&m (new) // LEGGINGS gina tricot // SHOES vans

Long time no see - täällä allekirjoittanut on vieläkin puolikuntoinen kaiken köhimisen ja kuumeilun jälkeen. Mulla iski päälle kunnolla joku tauti jo alkuviikosta joka ei tunnu vieläkään hellittävän otettaan musta, vaikka on otettu rauhallisesti ja nukuttu pitkään. Viikko on siis mennyt sairastellessa, mutta onpa mulla siitä huolimatta jotain uuttakin kerrottavaa - mun luokse muutti todella lyhyellä varoitusajalla pieni karvainen otus, jonka kanssa olen nyt päässyt tekemään tuttavuutta parin päivän verran. Tää Murmeliksi nimetty suloisuus tuleekin tähdittämään omaa postaustaan, kunhan me saadaan keskenämme rauhassa tutustuttua!

Uutta löytyy myös vaatekaapin puolelta; jo muutama viikko takaperin koin Henkkamaukassa helpotuksenhuokauksia, kun vihdoin löysin etsimäni - sen the neuletakin. Pitkän etsinnän jälkeen oli upeaa saada ekaa kertaa tuo uusi vaate päälle helpottamaan myös asukriisejä, onhan tuota helppo yhdistellä vaikka mihin ja miten vaan.

Ajatusvirta katkeilevana pitkän sairastamisen vuoksi jätän enemmät asiat ensi kertaan. Ihanaa viikonalkua ja vielä hetken jatkuvaa sunnuntaita. 

6 kommenttia:

 1. Ai asut hervannas :D ?
  Kuvista päätellen ainaki hervannassa hengailtu :D

  VastaaPoista
 2. Oi tosi kiva neuletakki ja ylipäätänsäkin asu! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäsit! Kiitos paljon Sofia :)

   Poista
 3. Uu mitkä leggingsit, ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kyllä mulle rakkautta ensisilmäyksellä, hih ♥

   Poista