25.10.2015

Ne arjen pienet ja positiivisetSunnuntai - tuo monen maanantaita kammoavalle ihmisille puistatuksia aiheuttava, alkuillasta jopa jo ahdistava päivä. Arki alkaa väistämättä sunnuntain jälkeen, vaikkei siitä aina niin kovin nauttisikaan. Tokihan sitä viikonloppua tahtoisi pitkittää keinolla millä hyvänsä, jäädä vain viltin alle kahvia siemailemaan. Mutta on arjessakin hyvät puolensa, ne pienet jokapäiväiset ilonsa. Tässä muutama itselleni ilostusta aiheuttava asia - myös maanantaissa, joka ei yhtäkkiä tunnukaan niin kamalalta.


Juuri siivottu koti - tämä tuntuu musta aina yhtä ihanalta. Jos joskus tuntuu siltä ettei millään jaksaisi tarttua imurin- tai tiskiharjanvarteen, niin jopas kummasti touhu alkaa sujumaan kun muistaa tuon puhtauden tuoman ihanan olon.

Aamukahvi parvekkeella - hieman kirpeässä ilmassa on mukava istuskella heti aamutuimaan päästäkseen täysillä päivään mukaan. Raitis ilma tekee ihmeitä aamustakin ja virkistää mieltä!Säästäminen - oon muutaman kuukauden ajan pyrkinyt hoitamaan kauppareissut käteisellä sekä tuomaan jäljelle jääneet rahat lasiseen säästöpurkkiin. Mulle on alkanut kertyä valtavaa mielihyvää ihan vain säästökassan kasvamisesta.

Ex tempore kahvihetket - kun vanha ystävä ilmoittaa olevansa maisemissa, on aina sopiva hetki kutsua kahville ja tarjota jotain pientä hyvää. Ihanan seuran lisäksi saa sopivasti tekosyyn herkuttelulle! ;-)


Minkälainen hetki saa sun maanantain - tai minkä vain arkipäivän - tuntumaan hieman ihanammalta?

11 kommenttia:

 1. Mäkin säästän käteisellä! Aina jos sattuu käteistä jostain tulemaan, niin kaikki säästöön. Maksan nimittäin joka paikassa aina kortilla. Tollanen lasipurkki ois kyl hieno :)

  http://shopordiee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muutkin on löytäneet tän tavan säästää! :-)

   Poista
 2. Voi miten ihana postaus, kyllä alko maanantai hienosti tätä lukiessa ♥ noi sun luettelemat asiat on kyllä just niitä arjen pieniä iloja joista myös täällä nautitaan :') parvekkeella aamulla juotu aamukahvi on jotain niin ihanaa, kiva kömpiä takaisin sohvankulmaan katsomaan jakso jos toinenkin lempparisarjaa kun hetken on viileässä istuskellut ;) täytyypäs muuten aloittaa taas ihan kunnolla tuo säästäminen, muutama euro silloin tällöin sinne purkkiin kerryttää lopulta aika paljon pienessä ajassa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, kiitos kauniista sanoista Emppu!! ♥ Totta puhut - itsekin nyt Netflixin ihmeelliseen maailmaan tutustuneena ei kuulosta ollenkaan huonolta vaihtoehdolta ;) Niinpä, mullekin on kertynyt jo melko mukavasti vaikkei tuo säästösysteemi ole mulla kauaa vielä käytössä ollut!

   Poista
 3. Heh minä :3 mutta joo oli ihana nähä pitkästä aikaa!:)

  VastaaPoista
 4. Todella herttainen postaus, joskus pitäisi kaiken negatiivisuuden keskellä nikkaroida itsekin tällainen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Tuo oliskin mukava idea :)

   Poista