7.12.2015

Piparkakkurahka






PIPARKAKKURAHKA (4-6:lle):

500g rasvatonta maitorahkaa
4dl kuohukermaa
3-4rkl (fariini)sokeria
3tl kanelia
n.80g piparkakkuja murskattuna



Vatkaa kerma jämäkäksi vaahdoksi. Lisää mukaan maitorahka sekä sokeri ja kaneli ja viimeisenä piparkakut. Anna mieluiten maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua.

14 kommenttia:

  1. Tätä aion ehdottomasti kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Nam, menee kokeiluun! :-)

    VastaaPoista
  3. Oi että, näyttääpä hyvältä! Tykkään kaikenlaisista rahkoista, joten tää voi olla ihana jouluinen versio. :-)

    www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että olet tuota mieltä! :-)

      Poista
  4. Oi nam! Pakko heti kokeilla!

    VastaaPoista
  5. Tätä on kyllä pakko testata! :-)

    VastaaPoista
  6. hei tähän muuten kannattaa lisätä luumuhilloa! sopii tosi hyvin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kovasti vinkistä! Pitääkin heittää joulun jälkeen tortuista jääneet luumuhillonrippeet ja syömättömät piparkakut yhdessä rahkaan mukaan :-)

      Poista
  7. Voi eikä just kun luulin päässeeni eroon jouluherkuista !! :-D Täytyy kyl testata ainakin varioitua versiota tästä(kin) ! Sun reseptipostaukset on kyllä parhautta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihana kuulla! Kiitos kovasti :-)

      Poista