PIPARKAKKURAHKA (4-6:lle):
500g rasvatonta maitorahkaa
4dl kuohukermaa
3-4rkl (fariini)sokeria
3tl kanelia
n.80g piparkakkuja murskattuna
Vatkaa kerma jämäkäksi vaahdoksi. Lisää mukaan maitorahka sekä sokeri ja kaneli ja viimeisenä piparkakut. Anna mieluiten maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua.
Tätä aion ehdottomasti kokeilla!
VastaaPoistaTodella mukava kuulla! :-)
PoistaNam, menee kokeiluun! :-)
VastaaPoistaIhanaa! ♥
PoistaOi että, näyttääpä hyvältä! Tykkään kaikenlaisista rahkoista, joten tää voi olla ihana jouluinen versio. :-)
VastaaPoistawww.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com
Mukava kuulla että olet tuota mieltä! :-)
PoistaOi nam! Pakko heti kokeilla!
VastaaPoistaJee, toivottavasti pidät! ♥
PoistaTätä on kyllä pakko testata! :-)
VastaaPoistaKiva kuulla!! :-)
Poistahei tähän muuten kannattaa lisätä luumuhilloa! sopii tosi hyvin :-)
VastaaPoistaOi, kiitos kovasti vinkistä! Pitääkin heittää joulun jälkeen tortuista jääneet luumuhillonrippeet ja syömättömät piparkakut yhdessä rahkaan mukaan :-)
PoistaVoi eikä just kun luulin päässeeni eroon jouluherkuista !! :-D Täytyy kyl testata ainakin varioitua versiota tästä(kin) ! Sun reseptipostaukset on kyllä parhautta :-)
VastaaPoistaVoi että, ihana kuulla! Kiitos kovasti :-)
Poista