5.12.2015

Toiveita, toiveita

Vaikken tänä jouluna odotakaan saavani hirmuista pakettikasaa kuusen alle, on tämä sesonki mulle silti toiveidenlistaukselle otollista aikaa ihan vain selvittääkseni omia materialistisia himojani. Tänä vuonna toiveita on kertynyt paljon, sillä muutettuani omaan kotiini oon huomannut monen jopa tarpeellisen asian vielä puuttuvan. Tätä toivelistaa voi siis jopa käyttää hankintalistana tulevaisuudessa!
Tänä vuonna toivon...

...kahvikonetta, sellaista kunnollista - en siis tarkoita tällä niitä kapselikeittimiä vaan lähinnä kahvilassa olevia järeitä koneistoja.

...pöytävalaisinta, joka näyttäisi yksinkertaisuudessaan ihanalta. Tämä Ellokselta bongattu olisi juuri sellainen!

...lahjakorttia, joka käy jonkin ketjun tavarataloihin sekä ruokakauppoihin. Selvää säästöä ruokalaskuissa olisi, jos tämän saisi.

...Taika-sarjan astioita. Tämä on ollut mun listalla jo kauan - lähiaikoina olen laajentanut kokoelmaani yhdestä punaisesta mukista kuuteen, mutta muut astiaston osat puuttuvat vielä tyystin. Tahdon kovasti vaikka nämä kaikki!

...TV-tasoa, jollainen puuttuu täysin kotoani. Geometriset muodot iskevät myös tässä minuun.

...yöasu sekä tossut. Olisi mukavaa nukahtaa pehmeässä ja (sopivan) lämpöisessä vaatetuksessa, ja aamulla viipottaa kahvinkeittimen luokse mukavat tohvelit jalassa.

Tietenkään en pahastuisi myös kasasta suklaata, kukkasista tai jos paketista paljastuisi loppumaisillaan oleva luottohajuveteni - tuskinpa kukaan näistä lahjoista ainakaan suuttuisi!Minkälaisia toiveita teillä on, löytyykö mun listasta jotakin samaa vai eriävätkö toiveet kovastikin?

2 kommenttia:

  1. haastoin sut tekemään uuden talvisen tagin :-)
    http://tthekidult.blogspot.fi/2015/12/winter-tag.html

    VastaaPoista
  2. Taika -astiasto! Aaahh, niin ihani ja tällähetkellä listalla on ainakin punainen Taika -muki. ❤︎ Vaikka vasta lukion ekalla olenkin ja varmasti tulen asumaan kotona vielä jonkin aikaa niin hamstraan astioita jo, kuin olisin muuttamassa huomenna. :D

    VastaaPoista