19.1.2016

HOITAVUUTTA JA PEHMEYTTÄ AVOKADOSTA

Avokado on sellainen hedelmä, josta oon vasta aivan hiljattain oppinut pitämään. Ensin pidin makua todella pahana, mutta jo nyt muutaman kerran maisteltuani olen ihan rakastunut sen täyteläiseen koostumukseen ja pähkinäiseen vivahteeseen! Rakkautta avokadoon on vahvistettu nyt myös ihon- ja hiustenhoidon puolelta, sillä sain Nurmen avokadoteemaisen tuotesetin* Ruohonjuurelta.


Nämä virolaisen Nurme Cosmeticsin luonnolliset ihanuudet on olleet mulla päivittäisessä käytössä tovin, enkä voi muuta kuin ylistää näitä! Sokerinen vartalokuorinta sekä body butter jättävät kumpikin ihon silkinpehmeäksi jopa mun pakkasen kuivattamien säärten osalta, ja hiukset ovat sileät ja suihkunraikkaat shampoopalan jäljiltä. 

Kaikki ainesosat Nurmen kosmetiikassa ovat luonnollisia, eivätkä siis sisällä väriaineita tai keinotekoisia tuoksuja. Kosteuttava vaikutus on muunmuassa kookos- ja avokadoöljyjen täydellisen sekoituksen tulosta, mikä saa ainakin mut hyvälle mielelle. On mukavaa tietää, ettei valele itseään kemikaaleilla tai haitallisilla aineilla - niillä kun on taipumusta imeytyä suoraan elimistöön.


Kiteytetysti sanottuna, tästä tuotesarjasta löytyy kaikki ominaisuudet, mitä mä itse toivon hoitavilta tuotteilta; tehokasta kosteustusta ilman kemikaaleja, neutraali mutta miellyttävä tuoksu sekä tuotteiden vegaanius. Niin nappivalinta, etten toiseen vaihda!


* Yhteistyössä Ruohonjuuri. Mielipiteet ovat täysin omiani.

6 kommenttia:

 1. Hei nää vaikuttaa hyviltä! Pitää tsekata joskus enemmänkin kyseisen merkin tuotteita, kuulostaa nimittäin aika täydelliseltä mulle :)

  VastaaPoista
 2. Koko tuotesarja ei suinkaan ole vegaaninen, vaan osa tuotteista sisältää mm vuohenmaitoa, villaa tai hunajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmaan tarkoitti vegaaniudella näitä tuotteita mitä tässä esitellään :)

   Poista
  2. Tarkoitin juurikin näitä tuotteita, kuten Anonyymi 2 jo sanoikin - koko Nurmen tuotesarjaan en oo perehtynyt :-) Toki olisin voinut kirjoittaa vähän selkeämmin tuon kohdan!

   Poista
 3. Kiitos kun linkkasit blogisi, jään ehdottomasti seuraamaan. Täältä löytyy paljon sitä mitä toivoinkin 😊

  VastaaPoista