1.2.2016

HOME INSPO - livingroom

Mukavaa maanantaita Täällä ollaan selviydytty kevään ekasta prelistä! Nyt on vielä kaksi preliä edessä, jonka jälkeen itse yo-kirjoitukset alkaakin lähestymään huimaa vauhtia. Paniikkihan tässä hissukseen alkaa iskeä!

Ennen illan luku-urakkaan ryhtymistä (kyllä, sain karkumatkalla olleen lukuintoni napattua kiinni!!) tahdon jakaa mun hankintalistan olkkariin. Mun koti ei todellakaan ole edes nähnyt valmista, vaikka oon asunut tässä jo puoli vuotta.. Esimerkiksi sohvapöydän virkaa ajaa tällä hetkellä kaksi Ikean pientä Lack-sarjan TV-tasoa, jotka on asetettu vierekkäin. Seinäkin näyttää vielä aika vaisulta, sillä mulla ei ole vielä edes TV'tä koristamassa seinänviertä. Vielä on siis edessä aika isojakin hankintoja, joista oon hiljalleen saanut jo käsityksen, että millaisia niiden haluan olevan! 

Värimaailma tässä kämpässä on kokonaisuudesaaan tosi tumma, lukuun ottamatta mun olkkarin mattoa ja sängyn viereen sijoitettua kirjoituspöytää, jotka ovat molemmat tammenvärisiä vaaleammilla yksityiskohdilla. Tahdon jatkaa tuota vaaleaa ilmettä kotiin sohvapöydällä, jonka mieluusti kotiuttaisin graafisine kuvioineen kulta-valkoisena. 

Multa löytyy timantinmuotoinen lamppu keittiöstä, kun taas olkkarissa roikkuu Ikean valkoinen muovihirvitys. Graafista linjaa olis mukava jatkaa ostaen keittiönlamppua isompi timanttilamppu koristamaan myös olkkaria. Tummanpuhuvista sohvista ja nojatuoleista en halua vaihtaa pois niiden helppohoitoisuuden takia, mutta puunväriset jalat pehmentää ilmettä mukavasti.

Seinille aion myös hankkia graafisia ja yksinkertaisia printtejä tuomaan vähän väriä haaleissa pastellinsävyissä. Ihan tarkkaa visiota mulla ei vielä ole siitä, mitä värisääntöjä nämä piristysruiskeet tulee noudattamaan, mutta kieltämättä kuvassa oleva sinertävä vaihtoehto ei näytä musta ollenkaan hullummalta!

Nappaako teihin samanlainen sisustustyyli kuin muhun? Entä tahdotteko nähdä tämäntyyppisiä postauksia myös muista huoneista?

4 kommenttia:

  1. Mistä se sun timanttilamppu on ostettu? :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniin näköisiä nuo nojatuolit! :)

    VastaaPoista
  3. Nappaa, tykkään tällaisesta sisustustyylistä. Tuolit on ihanat!

    VastaaPoista