22.4.2016

DIY VEGAANISET PEANUT BUTTER CUPIT

Reese'sin jenkkiherkku- peanut butter cupit oli ennen mun lempiasia jolla herkutella viikonloppuisin, mutta niiden ostelu jäi pois rutiineista veganismin myötä. Onneksi vastaavia maapähkinäisiä herkkupaloja voi valmistaa melko vaivatta, vähin raaka-ainein ja myöskin edullisemmin kotona. Muutama näitä herkkupaloja, ja makeanhimo on kovemmaltakin sokerihiireltä taltutettu (ainakin hetkeksi)!
PEANUT BUTTER CUPS (n. 12 suurehkoa herkkupalaa):

260 g maidotonta suklaata (itse käytin Pandan tummaa suklaata)
n. 170 g maapähkinävoita
n. ½ dl tomusokeria

Sulata suklaa haluamallasi tavalla. Miksaa yhteen maapähkinävoi sekä tomusokeri. Kaada sulaa suklaata muffinssivuokiin siten että pohja peittyy ja lisää päälle haluamasi kokoinen nokare maapähkinämassaa. Annostele loppu suklaa vuokiin niin, että maapäkinävoi on kokonaan peittynyt. Anna jähmettyä jääkaapissa ennen tarjoilua.

5 kommenttia:

 1. Oioi! Näyttää niin hyvälle! Tota pitääkin kokeilla:-)

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Pakko tehdä näitä heti ens viikolla! Reese's peanut butter cupit on omia ehdottomia lemppareita, joten en vegaanisina ja itsetehtyinä maistuu varmasti tuplasti paremmalta!

  VastaaPoista
 3. Olisipa nyt suklaata kaapissa niin saisi noita tehtyä.. Jonkinlaisia vegaanisia versioita saa vissiin Vegekaupasta, mutta halvemmaksi tulee itse tehtynä :) Ja siinä kohti kun vegekauppaan tilauksen tekee, joutuu ikävä kyllä odottamaan piinallisesti ainakin päivän kaksi paketin saapumista ;D

  VastaaPoista
 4. Mums! Peanut butter cups.. yhdistävät mun kaksi lempparijuttua. Reesesien hinnat eivät kyllä silti houkuta ollenkaan. Nämä menevät siis varmasti kokeiluun! ❤︎ Multa löytyykin kaapista tosi söpöjä konvehtivuokiakin!

  Plussaa uudesta infosta! En nimittäin tiennyt, että Pandan tumma suklaa on vegaanista! Kiitos! :-)

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi noita näyttää niin hyviltä, että pakko testata :) Okei, musta tuntuu et kaikkia makeita reseptejä pitää aina päästä testaamaan, jotta löytää uusia herkkuja ;D

  VastaaPoista