12.10.2014

Niin paljon herkkuja



MÄ OON NIIN INNOISSANI! Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä mun lempparikaupan kanssa (ylläri, oon melkonen herkkuhiiri, hah). Kyseessä on siis jenkkiherkkuja myyvä Behnford's. En etukäteen tiennyt mitä mun paketti piti sisällään, ja sormet ristissä toivoin saavani lempparisuklaitani, Dairy milk Oreota ja Hersheysiä. Ja niinhän siinä kävi että paketista paljastui myös näitä ihanuuksia, jeee!

Melkein kaikki muu olikin mulle aivan uutta. Lemppariks nousi uusista herkuista Doritos -tortillasipsit ja Nerdsit. Äiti taas tykkäs tosi paljon hunajaisesta Crunchie -patukasta, kun yhdessä näitä nameja maisteltiin.

Onkos teillä kokemusta näistä jenkkiherkuista ja Behnford'sista, vai kuulitko nyt ekaa kertaa koko paikasta? Jos asut Helsingin suunnalla, käy ihmeessä hamstraamassa näitä herkkuja itselles Citykäytävällä. Tai jos asut kauempana, tee vaikka tilaus verkkokaupassa niin nää namit suuntaa suoraan sun kotiovelles - mikäs sen parempaa kuin herkkulähetys postista ;-)

Postaus tehty yhteistyössä Behnford's Oy:n kanssa. Tuotteet saatu.

10 kommenttia:

  1. Oon käynytkin tuolla liikkeessä kerran, mut en tainnut ostaa mitään niiden älyttömien hintojen takia :( Oon kyllä kaks kertaa käynyt jenkeissä ja sillon on tullu noi herkut tutuiks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin vähän ihmettelin noita korkeita hintoja ensin, mutta toisaalta sen ymmärtää koska pieni liike ja tullithan siitä tulee kun noita herkkuja ulkomailta tilailee :) Lisäks Suomen verotus on niin suuri joka nostaa hintoja entisestään :/

      Poista
  2. 2 kertaa on käyny ja toi oreo suklaa on ihanaa mut ulkomailla käydessä ostelen oreo milkaa joka on maailman paras suklaa ja täysin vastaavanlainen kun tuo behnford'sin suklaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuolta Behnford'sista mun käsittääkseni saa kans sitä Milkaa mutta siel ei oo sitä ikinä ollut kun mä oon käynyt :( Kai se on suositumpaa kuin tuo!

      Poista
  3. Muutaman kerran olen Behnfordsissa pistäytynyt, mutta ymmärrettävästi korkeiden hintojen takia oon usein kääntynyt hetken hyllyjen ihailun jälkeen pois. Skittlessit ja Nerdsit on ehdottomasti yhtiä mun lemppareista ja Betty Crocketin leivontajauhot, jotka on ehkä kätevimpiä ikinä. :) Diet Coke (varsinkin cherry) on itseasiassa se ainoa juttu, jonka usein Behnfordsista ostan! Taylor inspin, hienomman tölkin vai maun takia? Ehkä kaikkien kolman. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nerdsit on kyllä aivan parhaita, ite en Skittleseistä kovin paljoo välitä! Pitää koittaa noita leivontajauhoja kun käännyn Helsingissä seuraavan kerran :) Haha, Taylor antaa kyllä inspiä kaikenlaiseen ;-)

      Poista
  4. Kateelliinen ! Varsinkin tuolle Dairy Milkille, koska Englannissa käydessäni pääsin tuonne tehtaalle ja nuo suklaat ovat niiiiiin hyviä:c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Dairy milk on kyllä niin "to die for" -suklaa! Höh, no onneks Suomestakin löytyy hyviä suklaita! :)

      Poista
  5. Oon asunu nyt kolme kuukautta jenkeissä koska vaihtovuos enkä oo kertaakaan syöny skittlesejä, doritoseja, oreoita tai mitään muitakaan tyypillisiä amerikkaherkkuja hershey'ssiä lukuunottamatta koska mulla oli kunnon salmiakkivarasto mukana. :D Nyt alkaa kyllä uhkaavasti huveta, enää kaks pussia jäljellä. Masentavaa sinänsä koska muut herkut ei tuo mulle niin paljoo nautintoo, suklaa menee pienissä määrin joskus eikä sekään täällä oo mitään verrattaen fazerin mustikkasuklaaseen joka on mun ehoton lemppari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itse Oreoissa kyllä mitään erikoista näe mutta nuo oreosuklaat on ihan parhaita! Ja onhan nuo jenkkiherkut ehkä suomalaiseen makuun vähän ällömakeita mutta mä tykkään koska mun makeenhimo on ehtymätön :D Salmiakki on kyllä suomalainen ihana makuelämys, mäkin tykkään!

      Poista