23.8.2015

Syysilmat tänne, kiitosSHIRT(hype), SNEAKERS(nike) & BAGPACK(vans) - defshop* | JEANS - vila

Mä en voi olla ainoo jolle nää hellepäivät alkaa pikkuhiljaa riittää. Tää mun pieni opiskelijaboksi lämpenee kolmenkymmenen asteen puolelle verhoista ja yötäpäiväisestä tuuletuksesta huolimatta. Ja voi kyllä, mulla alkaa olla välillä hieman tukala olo. Syysilmat pian tänne ja kesä jäähylle, kiitos!

Sattuipa keskiviikkona pieni kömmähdys tän uuden repun takia, minkä vuoksi päädyin muutamaksi yöksi äidin kulmille - unohdin avaimet entiseen koululaukkuun! Soitin äidille ensimmäisinä sanoinani "siis tää ei voi olla totta".. :D Ainakin tuli syy kyläillä sielläkin sekä vähän juhlia äidin nelikymppisiä odotellessa perjantaita ja M:ää avainten kera. Ei mulla olis oikein mitään ollutkaan, kun M on nyt viikot siellä koulussa. Tuntuu ehkä pikkusen hassulta vaan kökötellä yksin kotona ja puhua itsekseen, kun juttukaveri puuttuu.

Alkavalla viikolla mulla on kaikkee kivaa suunnitelmaa myös blogiin tulevaksi, toivotaan että ideasta päästään toimeen vaikka heti huomenna!

* saatu blogin kautta

10 kommenttia:

 1. OKei tykkään kesästä, mutta mun mielestä nää helteet vois loppua, koska koulussa on tuskaa olla helteillä (saati sitten bussissa!!) ;o

  Ja ihanat vaatteet hei :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mun mielestä sitä kesää ei tarvis tulla sit ollenkaan jos se ei oo sillon ku pitäis :-D
   Kiitoksia!

   Poista
 2. Tosi kiva mutta simppeli asu! Tykkään!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ihana tyyli! oisko sul lookbook tai joku vastaava, jossa sitä pääsis näkee viel enemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ei oo, ainoo paikka on Instagram ja sinnekään en ihan hirveesti asuja kyllä päivittele :/

   Poista
 4. Jes muitaki jokka haluaa syysilmoja :D Oon aina vihannut helteitä:D

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. voin samaistua tuohon kolmeenkymmeneen asteeseen asunnossa! vaikka kuinka pitää ikkunoita ja parvekkeenovea auki niin aina meinaa kuolla kuumuuteen! ja samoin tuohon yksin kököttelyyn ja yksinpuhumiseen voin samaistua!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva etten oo ainoo joka höpöttelee itselleen :D Kuumuus on inhottavaa, toivottavasti ne kamalat aurinkoiset ilmat olis nyt ohi. Ei oo kiva asuu niinkun saunassa!

   Poista