24.10.2015

(heräte)ostoksia Ikeasta

Mikä impulsiiviostajan paratiisi tuo Ikea onkaan; tällä kertaa oli tarkoitus napata kärryyn vain tekotalja ja kehykset, mutta unohtuipa tuo lupaus heti nähdessäni ensimmäiset tämän talven Vinter-malliston tuotteet. Oli purkkeja, lautasliinoja ja tarjottimia, joulukoristeita sekä lahjapaperia. Hieman häpeillen myönnän hullaantuneeni tavaranpaljoudesta sulloen kaksin käsin tavaraa ostoskärryyn - tietenkin ostoslistan ulkopuolelta.

Onneksi nää sisustustavaratalot eivät ole mulle sellaisia paikkoja, joissa tekisin ihan täysin turhia ostoksia. Matto olisi partsille kuitenkin pitänyt hommata, eikä nätti tarjotin ikinä ole kahvipöydässä pahitteeksi. Vilttiinkin on ihan jees käpertyä ja pysähtyä ihailemaan taas hieman valmiimpaa kotia, juuri niiden heräteostosten johdosta.

4 kommenttia:

 1. Nyt iski aiva kauhee kuume päästä ikeaan.. Noi ostokset on nimittäi nii ihania ja toi harmaa värimaailma, pure love!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on niin paljon kaikkea ihanaa - varsinkin näissä värisävyissä!

   Poista
 2. Ikeasta ei kyllä voi koskaan lähteä ilman, että sieltä ostaa jotakin... saatika ilman mitään heräteostoksia, onhan siellä hinnat ihan naurettavan halpoja :D ihania juttuja näytät ostaneen, tuli kyllä kauhee tarve päästä ite kans vähän shoppaileen ;) toi talja on kyllä täälläkin ostoslistalla ja vieläpä parvekkeelle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, en oo kyllä kuullutkaan vielä sellaisesta ihmisestä joka sieltä tyhjin käsin olis lähtenyt :D
   Tosi kiva että tykkäsit! Taidetaan ajatella aika samoin ikeareissuilla sisustuksen suhteen, hah ;-)

   Poista