17.10.2015

Lauantain ihanat

Viikko lomailua takana - tullut todella tarpeeseen. Myöhään nukutut aamut, muutamat ylimääräiset kahvit sekä leivonnaiset ovat tehneet tehtävänsä ja antaneet sitä kaivattua pientä luksuta arjen kiireeseen. On ollut vain yksinkertaisesti aikaa muullekin kuin koululle. Kunpa tätä jatkuisi vain ihan vähän pidempään - huomisaamu tuleekin olemaan viimeinen pitkään nukuttu.

Itse tehtyä pitsaa, yöllisiä keskusteluja ja leipomista yhdessä M'n kanssa. Vaikka tunnenkin viikon menneen laiskotteluksi, on paljon tullut tehtyä ja varsinkin niitä akkuja ladattua. Ehkä pitäisi vähän useammin vain olla ja rentoutua, ja vaikka sitten jättää enemmän asioita tekemättä. Ehkä antaa tiskien olla yön yli, nukkua hyvin siitä huolimatta. Skipata yhdet matikan läksyt ja syödä sen sijaan jäätelöä. On se oman olemisen mukavuus kuitenkin tärkeämpää kuin jatkuva suorittaminen.

Vaikka mitä tulisi, niin syödään täällä nyt kakku loppuun ja katsotaan leffaa. Ihanaa lauantai-iltaa

8 kommenttia:

 1. ihanasti kirjoitettu postaus! kivaa lauantai-iltaa myös sulle. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana postaus :') ja voi mitä kuvia, toi ensimmäinen kuva on kyllä ihanan tunnelmallinen ♥ ihanaa viikonloppua myös sinne :)

  VastaaPoista
 3. Jotenkin "tunnelmallinen" postaus! :) Mulla alko nyt loma joten täytyypä ladata akkuja ja syödä hyvin. Ihanaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Tuollainen akkujen latailu on aina parasta lomassa :) Kiitos ja samoin myös sinulle ♥

   Poista
 4. Minä täällä jälleen; kärsimätön odottelija :D . Kyselen taas että onko tulossa Onnea opiskelijabudjetilla-postauksia? Mää ihailen opiskelija elämää, vaikka se usein onkin "köyhää", mut tykkään lukea opiskelijoiden elämisvinkkejä :'D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa sinä kärsimätön odottelija! :D Kyllä on tulossa, täytyy myöntää että oon vähän huono tekemään niitä postauksia koska kuvat uupuvat täysin.. Suunnitteilla on kuitenkin jo kaksi osaa tähän, tosin julkaisusta ei ole tietoa mutta pyrin saamaan niitä kuvia otettua näitä kyseisiä postauksia varten! :)

   Poista