18.6.2016

KUN TULI AIKA LUOVUTTAA

Kaikki ei ole mennyt ihan suunnitellusti viime kuukausien aikana. Päätin luovuttaa.

Keskeytin työssäopin viime kuun alussa, sairaslomaviikkojen ja niistä korvattavien tuntien paineiden alaisina. Se romahdus jota pelkäsin oli lähempänä kuin uskoinkaan. Oli aika hengähtää ja ottaa hieman etäisyyttä työn ympärillä pyörivään arkeen. Kävin ryhmänohjaajan kanssa läpi puuttuvia kursseja, joiden suorittamisesta sovittiin aikataulun muodossa. En tällä hetkellä ole edennyt ihan aikatauluni mukaan mutta pyrin siihen, että syksylle jää opinnoista vain työssäoppi.

Harmittaa, etten pystynytykään valmistumaan samalla kuin muut. Suututtaa, että annoin itseni palaa toistamiseen niin loppuun, että luovuttaminen oli ainoa vaihtoehto. Olen kuitenkin ylpeä siitä, että annan itseni luovuttaa juuri näissä tilanteissa. En mistään huolimatta kadu opintojen keskeyttämistä, koska niiden jatkaminen olisi niissä hetkissä johtaneet johonkin vakavampaan.


Nyt mulla menee ihan hyvin. Koti näyttää vihdoin kodilta, reittä koristaa uusi tatuointi ja pääsen kiljumaan ja hyppimään Apulannan tahtiin ensi kuussa, kiitos veljeni. Olen kaivanut elämäniloni takaisin raskaan stressin ja masennuksen alta ja taistellut mieleni kanssa. Tämän kesän elän unelmia ajatuksissani.

Luovuttaminen kannatti.

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä opiskelujen päättämiseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Onneksi ei oo enää paljoa jäljellä :)

   Poista
 2. Itse saman kokeneena teit oikean päätöksen, oma hyvinvointi kuitenkin kuuluu kaiken edelle! Nyt vaan hirveästi tsemppiä ja armollisuutta itseäsi kohtaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Pienen hengähdystauon jälkeen jaksaa taas paljon paremmin :) Kiitos!

   Poista
 3. Tsemppiä hurjasti vielä loppurutistukseen <3 Oot vaan armollinen itelles ja oot tehny kyllä ihan oikeita päätöksiä koska itteensä pitää kuunnella :') Oot vahva nainen!

  VastaaPoista
 4. Oooo, ihanaa Minna ♥ Tsemppiä syksyyn, sä pystyt siihen!! Ja komppaan Lemmiä, oma hyvinvointi menee kaiken edelle ja siksipä teitkin oikean päätöksen. Luovuttaminen ei aina ole pahasta, vaikka aika moni luuleekin niin.

  Ja pidä hauskaa Apulannan keikalla! Apulanta on hyvä bändi, itsekin tykkään! :3 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Niinpä, joskus pitää olla vähän kiltimpi itselleen ja olla luvan kanssa inhimillinen, vaikka se tarkoittaisikin luovuttamista :)

   Poista
 5. Siis vau. Tää oli ihan kun mun kirjoittamaa. Tosin mä olin niin ylpeä, etten suostunut luovuttamaan. Sen takia mun elämä meni ihan perseelleen ja saan nyt työssäoppimisen jälkeen pyristellä takaisin siihen iloiseen ja pirteään itseeni mikä joskus olin. Isot tsempit! Ehkä mäkin joskus uskaltaudun kirjoittamaan mun tilanteesta näin avoimesti.

  http://jvsmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja kokemuksia täälläkin - viime vuonna vedin itseni niin loppuun, että jouduin hetkeksi suljetulle osastolle. Luota muhun, kaikki kääntyy vielä paremmaksi! ❤

   Poista