23.10.2016

PÄIVÄ KERRALLAAN

Pitkästä aikaa täällä jälleen! Blogitauko venyi ajateltua pidemmäksi muutamastakin syystä. Suurin syy on ollut se, ettei mulla oo yksinkertaisesti ollut mitään järkevää aihetta josta kirjoittaisin. Suomennettuna en siis ole tehnyt kirjaimellisesti mitään näiden kuluneiden kuukausien varrella. Sairaslomaa pidennettiin loppuvuoteen asti, jolloin valmistuminenkin venyy (ainakin...) ensi kevääseen asti. Tää oli kyllä ihan hyvä päätös, koska viime aikoina pelkkä arkisten asioiden suorittaminen on tuntunut raskaalta. Nyt tuntuu siltä, että pahin ahdistusvaihe on jäämässä taaksepäin, mutta toisaalta huomisesta ja sen mukanaan tuomista oloista ei koskaan tiedä. Tällä hetkellä elänkin ajatuksella "päivä kerrallaan" ja yritän ottaa niistä hyvistä päivistä kaiken irti.

Viime aikoina mun hyvät päivät on rakentuneet pienistä kivoista jutuista. Siitä, kun löysin vihdoin sopivat vintage-Levikset nettikirpparilta, Sannin uuden levyn hyvistä biiseistä, maukkaasta ruoasta. Mun on tosissaan pitänyt opetella löytämään ne hetket pikkuasioista, koska elämä ei todellakaan oo yhtä juhlaa edes joka toinen päivä. Jos rakentaa oman olonsa vain silloin tällöin tapahtuvien suurien juttujen varaan, ei voi nauttia elämästä täysillä. Ei voi elää mentaliteetilla "sit ku", jos tahtoo nähdä ilonpilkahduksia elämässä pienten asioiden voimalla.

Mua ei loppujen lopuksi haittaa yhtään, että mun valmistuminen siirtyy jälleen yhdellä lukukaudella eteenpäin. Enemmän mua haittaisi elää paineen alla mun horjuvan mielenterveyden kanssa. Mun pitää vieläkin antaa aikaa itselleni, vaikka viime kevätkin meni puoliksi sairaslomaillessa.
Tänään mulla on hyvä päivä, huomisesta ei vielä tietoakaan. Palaillaan sit kun on taas sen aika ja kirjoittaminen sujuu ilman pakontunnetta (niin kuin tänään) - se voi olla ens viikolla tai kuukauden päästä.

8 kommenttia:

 1. ihana että jaksat välillä postailla kaikesta huolimatta <3

  VastaaPoista
 2. Toi päivä kerrallaan -asenne on varmasti just hyvä just nyt! Ja on kyllä makeet levikset!! Tsemppiä :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tää asenne pitäis kyllä jokaisen sisäistää - paljon helpompi olo kun ei murehdi liikoja tulevasta tai menneestä :) Kiitos kovasti!

   Poista
 3. Noi farkut on IHANAT! ♡ Jaksamisia! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Oon aivan rakastunut näihin ja muihinkin "vintage"-vaatteisiin! Kiitos ♥

   Poista